Комисията за финансов надзор уважи 30-годишнината на фондация „Атанас Буров“

Комисията за финансов надзор уважи 30-годишнината от учредяването на фондация „Атанас Буров“ на състоялата се официална церемония в Гранд-Хотел „София“. На събитието присъстваха г-жа Диана Йорданова – заместник-председател на КФН, ръководещ управление „Осигурителен надзор“, г-жа Мария Филипова – заместник-председател, ръководещ управление „Надзор на инвестиционната дейност“, и г-н Петър Джелепов – член на КФН.

От името на председателя на Комисията за финансов надзор – г-н Бойко Атанасов, приветствие към управителния съвет и всички членове на фондацията отправи г-жа Йорданова:Бих искал да пожелая на Вас и на всички членове на Управителния съвет да продължите своята мисия – все така устойчиво, упорито и всеотдайно да откривате и поощрявате младите хора, избрали за свое бъдеще сферата на финансите, да поддържате живи банкерските традиции и да съхранявате примера на историческата личност на Атанас Буров“.

Благодарение на изграденото дългогодишно партньорство между фондацията и Комисията, през 2022 г. бе реализирано и 20-то юбилейно издание на програмата „Небанковият финансов сектор в България“, в която участват ученици с изявен интерес към икономическите науки.

IMG 1013 р 1 scaled
Г-жа Диана Йорданова
IMG 1155 р scaled
Г-жа Диана Йорданова, г-жа Мария Филипова и г-н Петър Джелепов (от ляво на дясно)

Избери начин на подреждане:
ПРИКАЧЕНИ ФАЙЛОВЕ ( 3 )