Начало / Новини / Комисията за финансов надзор уважи церемонията...

Комисията за финансов надзор уважи церемонията по награждаването на най-успешните застраховател на годината, пенсионно осигурително дружество и застрахователен брокер за 2018 г.

Награди застр.2019
На 30 май 2019 г. на тържествена церемония бяха връчени за 11-та поредна година най-престижните годишни награди в застрахователния сектор - „Застраховател на годината”, “Пенсионноосигурително дружество на годината”, “Застрахователен брокер на годината“ за 2018 г.
Сред официалните гости на церемонията тази година бяха Хасан Адемов, председател на Комисията по труда, социалната и демографската политика в Народно събрание, Петър Кънев, председател на Комисията по икономическа политика и туризма в НС, Юлиана Димитрова, секретар по икономика и инвестиции на Президента, Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор (КФН), заместник-председателите на КФН Диана Йорданова, Илиана Христова и Мария Филипова, Владимир Савов, член на КФН, Ивайло Иванов, управител на НОИ, Цветан Цветков, председател на Сметната палата и други.
Бойко Атанасов

Г-н Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор, връчи наградата в категория „Застраховател на годината - Общо застраховане“ за 2018 г. на  ЗАД "Булстрад Виена Иншурънс Груп" АД.
Илиана Христова


Г-жа Илиана Христова - заместник-председател, ръководещ управление „Застрахователен надзор“ на Комисията за финансов надзор, връчи отличието в категория „Застраховател на годината – Животозастраховане“ за 2018 г., където победител е ЗАД "Алианц България Живот". АД. 
Диана Йорданова


Г-жа Диана Йорданова - заместник-председател, ръководещ управление „Осигурителен надзор" на Комисията за финансов надзор, връчи наградата в категория „Пенсионноосигурително дружество на годината 2018 за най-динамично развитие в дейността си” на ПОД  „Бъдеще“ АД.
Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).
Представители на петте организации съставят експертно жури, което определя победителите на база обективни публични критерии и показатели. 
Повече за наградените в 11-тото издание на годишните награди в застрахователния сектор - „Застраховател на годината”, “Пенсионноосигурително дружество на годината”, “Застрахователен брокер на годината“ за 2018 г. , можете да прочетете тук ( сайт на АБЗ).