Начало / Новини / EIOPA организира семинар в помощ на малките и средни...

EIOPA организира семинар в помощ на малките и средни компании за отчитане по Платежоспособност ІІ

Европейският орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване (EIOPA) организира семинар на тема „Meet-the-Market” относно уеб платформата Tool for Undertakings (T4U) за XBRL файлове и отчитане по Платежоспособност ІІ. Събитието е специално предназначено за пазарните участници и ще се състои на 30 май 2016 г., от 10:00 до 17:00 часа (ЦЕВ) в сградата на EIOPA във Франкфурт, Германия  (WesthafenTower 28th floor, Westhafenplatz 1).
 
Проектът T4U, който е оперативен от декември 2014 г., подпомага малките и средни компании, които нямат възможност да работят с  XBRL файлове, да създават, публикуват и валидират документи и така да са част от хармонизираната отчетност по Платежоспособност ІІ.
 
Програмата на семинара включва детайлна информация за последните развития в публичната бета версия на платформата, подробно техническо представяне на софтурните компоненти на T4U, както и сесия с въпроси и отговори, въз основа на започнало на 30 април проучване.
 
Целевата аудитория на събитието са доставчици на софтуер и други пазарни участници, заинтересовани от употребата на T4U като основа за собствените им софтуерни разработки.
 
Участието в семинара е безплатно. Крайната дата за регистрация е 16.05.2016 г. на адрес https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Registrationformt4u201605. За допълнителни въпроси може да се свържете с EIOPA на електронен адрес  training&events@eiopa.europa.eu или на телефон +49 69 9511 1920.
 
Покана и програма за събитието на EIOPA може да намерите по-долу.