Начало / За потребителя / Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Сред  основните приоритети на Комисията за финансов надзор е осигуряването на ефективна защита на правата на потребителите на финансови продукти и услуги. Един от начините за постигане на тази цел е повишаване на нивото на информираност и знания на потребителите за финансовите пазари и продукти.

Тук бихме искали да Ви предложим информация по най-актуалните и търсени от потребителите теми, свързани с търговията с ценни книжа, застраховане и допълнително пенсионно осигуряване.

 (Още въпроси и отговори за капиталовия пазар)

 

 

 (Още въпроси и отговори за застраховането)

Последни съобщения

КФН издаде разрешение за прекратяване и отне издадения на „УЛПИНА” АДСИЦ лиценз за извършване на дейност като дружество със специална инвестиционна целВ КФН е получена информация от компетентния орган, осъществяващ надзор над застрахователните дружества в Гърция (Bank of Greece) за удължаване на временната забрана за извършване на плащания от застрахователните дружества "INTERNATIONAL LIFE, Life Insurance Company SA" и " INTERNATIONAL LIFE, General Insurance Company SA"КФН отне издадения на „БАЛКАНИКА ИМОТИ” АДСИЦ лиценз за извършване на дейност като дружество със специална инвестиционна целВ КФН е получена информация за открито производство във връзка с оттегляне на лиценза на застрахователното дружество "Cestovní pojišt’ovna ADRIA Way družstvo"Решение 148-ДСИЦ от 03.02.2017 г. на Комисията за финансов надзор (КФН), с което отнема издадения на „Юнивърсъл Пропъртис” АДСИЦ (в несъстоятелност) лиценз за извършване на дейност като дружество със специална инвестиционна цел.Всички събщения